E.g., 2024-6-23
E.g., 2024-6-23

Toon meer

Toon minder

Successfully and carefree letting out your property

Receive extra income from your holiday home all year without effort. All required activities and promotions are looked after by us from start to finish.

Woning verhuren

More info

 

WAAROM BIJ ONS ADVERTEREN?

De kosten van een tweede huis of een vastgoedbelegging verdwijnen niet nadat U naar huis bent gegaan. Ze stapelen zich op in dit huidige economische klimaat. Een extra inkomen uit de verhuur van uw accommodatie helpen U niet alleen uw inkomen te verhogen, maar door regelmatig gebruik en onderhoud blijft uw accommodatie in goede staat.

Door een partnerschap met ons voelt de verhuur van uw accommodatie niet als een tweede baan. Wij maximaliseren uw inkomen. Ons professionele team zal uw woning presenteren op een zo goed mogelijke wijze en houdt U op de hoogte van de ontwikkelingen, zonder dat U er daadwerkelijk veel voor hoeft te doen. 

Wij kunnen voor U de werving van huurders via onze eigen en collega websites aanbieden en regelen dan ook de promotionele activiteiten rondom uw woning. Wij verzorgen voor U de afhandeling van de gehele reserveringsprocedure, van boeking tot afwikkeling van de betaling administratie.

Ook kunt U zelf, door bijvoorbeeld met een eigen website, advertenties en eigen beheerder uw woning gaan verhuren. Met behulp van ons netwerk en ervaring kunt U dan tot een zo goed mogelijk huurrendement komen. 

Bent U een trotse eigenaar van een recent opgeleverde accommodatie aan de Costa Blanca in Spanje, en wilt U de zorg van verhuur uitbesteden, uw rendement verhogen of de verhuur aan ons overlaten dan zijn wij geïnteresseerd in samenwerking en uitbreiding van ons aanbod. 

Genereer een extra inkomen door uw accommodatie te plaatsen op onze Top 10 zoekmachines - Ranking Websites vindbaar in internationale landen als het Verenigd Koningkrijk, Duitsland, Nederland, Belgie, Frankrijk, Spanje, Noorwegen, Zweden, Denemarken, IJsland en Finland.

HOE PLAATS IK MIJN ACCOMMODATIE OP UW WEBSITE?

U kunt eenvoudigweg contact met ons opnemen door uw aanvraag in ons contactformulier in te vullen. Gelieve de locatie en /of wijk waar uw accommodatie is gelegen in het veld uw vraag/opmerking vermelden. 

Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak met één van onze medewerkers. Zij zullen U op locatie ontmoeten, uiteraard geheel vrijblijvend.

 

 

Frequently Asked Questions

How will I get my property on your website?

You can easily contact us by filling out your request in our contact form please mention the location and/or urbanisation where your property is located in the message field. Of course you can also give us a call for more information or making an appointment with one of our employees. They will meet you at your property, of course without any obligations.

I have my property already listed on your website with photo's. How do I get a 360 tour?

We recently started to offer 360 tours to our clients. Please contact us to make an appointment.