E.g., 2024-6-28
E.g., 2024-6-28

Toon meer

Toon minder

Home > Accommodaties > Bestemming > Torre La Mata

Torre La Mata

1e lijns appartementen te huur in Aqua Nature in La Mata, Torrevieja

Op espanacasasvakantiehuizen.com kunt U op een eenvoudige wijze een keuze maken uit ons huuraanbod in Torre la Mata. Deze prachtige appartementen zijn te huur zowel voor korte vakanties of lange termijn verblijven tijdens de winter. Het park is dan ook overwintergeschikt!

Aqua Nature ligt slecht op 50 meter afstand van het strand. Torre la Mata is een toeristische trekpleister maar nog wel met een Spaans tintje, gelegen tussen Guardamar en Torrevieja. De directe omgeving herbergt vele mooie lange zandstranden en heeft een breed scala aan faciliteiten die U kunnen voorzien in uw dagelijkse behoeften. Het complex ligt immers in het centrum van de plaats.

De gezellige terrassen en een ruime keuze aan horecagelegenheden maakt van Torre la Mata een absolute plus. Residentie Aqua Nature ligt op slechts 5 minuten rijden van Guardamar en het bruisende Torrevieja. Een bus brengt u elke 15 minuten naar het centrum van beide plaatsen.

In Aqua Nature verhuren wij diverse 2 slaapkamer, 2 badkamer appartementen met een prachtig uitzicht op zee. Afgewerkt met hoogwaardige materialen, uitgerust met airconditioning in alle kamers, Satelliet TV en draadloos internet, middels Wifi. Elk appartement heeft een gemeubileerd terras. Er zijn 2 liften in elk gebouw met directe toegang tot de ondergrondse parkeergarage.

Het zwembad is zeer ruim van opzet en er is een kinderbadje aanwezig. Op loopafstand buiten het park vindt U een speeltuin voor de allerkleinsten, een basketbal, volleybal, tennis court en een aantal jeu de boule faciliteiten.

Dit complex staat garant voor een comfortabele vakantie met aan de ene zijde uitzichten op zee en aan de andere zijde een prachtig uitzicht op de welbekende zoutmeren van La Mata, genaamd de “Salinas de La Mata”