E.g., 2024-4-24
E.g., 2024-4-24

Toon meer

Toon minder

Home > Accommodaties > Bestemming > Torre de Horadada

Torre de Horadada

Torre de Horadada is een badplaats gelegen aan de zuidelijke Costa Blanca met enkele fijne zandstranden, ideaal voor gezinnen met kinderen die hier zijn gekomen om hun zomervakantie door te brengen. Er zijn twee luchthavens te vinden in de buurt van Torre de la Horadada, de luchthavens Alicante en San Javier Murcia. Eenmaal op de luchthaven heeft U verschillende overstapmogelijkheden om Torre de la Horadada te bereiken, middels een privé shuttle bus, taxi of een huurauto.

Torre de la Horadada is feitelijk een kleine Spaans kustplaatsje gelegen op de grens met de Costa Blanca en Costa Calida. Er is veelal laagbouw te vinden met een ruime keuze aan huur -accommodaties. Het oude centrum heeft een centraal gelegen dorpsplein, een kerk, apotheek, bank, diverse supermarkten en een goede selectie van restaurants met o.a. tapas, regionale Spaanse gerechten en natuurlijk de internationale keuken.

Torre de la Horadada fungeert als natuurlijke uitloper, de badplaats van het naburige gelegen Pilar de la Horadada. Torre de la Horadada ligt ten noorden van de Mar Menor en op korte rij -afstand van de plaatsen Torrevieja, La Zenia, Mil Palmeras, Cabo Roig, Campoamor, Playa Flamenca en Punta Prima. Veel Spaanse bezoekers brengen hier hun vakantie door en zijn de aanwezige faciliteiten dan ook hierop ingericht. Het echte Spanje leven, het echte Spaanse gevoel!

Hoewel Torre de la Horadada een minder bekende badplaats is het wel één van de mooiste kustlijnen. Heeft prachtige en uitgestrekte stranden met kristalhelder water. Eveneens is er een charismatische uitkijktoren te vinden, talrijke zandstranden en een prachtige jachthaven. Torre de la Horadada heeft in de voorgaande jaren veel ontwikkeling doorlopen, de vraag naar vakantie -accommodaties groeit enorm. 

Het nabijgelegen Pilar de la Horadada fungeert hier ook als belangrijk stadcentrum waar U veelal alle faciliteiten kunt vinden die U kunnen voorzien in uw dagelijkse behoeften. Beide plaatsen zowel Torre de la Horadada als Pilar de la Horadada en natuurlijk El Mojon zijn één van de meest aantrekkelijke zuidelijke resorts van de Costa Blanca te noemen.

STRANDEN
Pilar de Horadada heeft prachtige stranden met fijnkorrelig zand, kristalhelder water, een lengte van 6 kilometer en bekroond met de Blauwe Vlag Status. Mooie boulevard met winkels, boetieks, restaurants en bars. Tijdens de zomermaanden is het erg levendig door de vele toeristen uit de grotere Spaanse steden.

ACTIVITEITEN EN BEREIKBAARHEID
Er zijn diversen watersport mogelijkheden langs de kust te vinden als ook goede sportfaciliteiten voor atletiek, voetbal en paardrijden. Ook is deze regio een waar paradijs voor golfers te noemen.

De luchthaven van Alicante ligt op 40 minuten afstand en Murcia op slechts 20 minuten. Torrevieja is de dichtstbijzijnde “grote stad”.

Kaart

Accommodaties in Torre de Horadada