E.g., 2024-6-28
E.g., 2024-6-28

Toon meer

Toon minder

Home > Accommodaties > Bestemming > Arenales del Sol Alicante

Arenales del Sol Alicante

Een vakantiehuis Arenales del Sol huren? Arenales del Sol en het strand zijn al jaren een populaire bestemming voor zowel de Spaanse als buitenlandse toeristen. Het strand van Los Arenales del Sol heeft een oppervlakte van ongeveer 1,5 km en is een van de langste stranden aan de Costa Blanca. De kustlijn wordt gevormd door hoge appartementsgebouwen met een prachtig uitzicht op zee en goede voorzieningen. 

Los Arenales Del Sol ( Elche ) ligt in het zuiden van de Provincie Alicante ( Comunidad Valenciana ) en ligt aan de Costa Blanca ( Spaans voor "Witte Kust" ) De Costa Blanca bevindt zich in het zuidoosten van Spanje en heeft meer dan 200 km kust vanaf de gemeente Denia tot Pilar de la Horadada. De Costa Calida bevindt zich ten zuiden van de Costa Blanca en ten noorden van Costa Almeria en strekt zich uit van San Pedro Del Pinatar tot Aguilas

Aan de oostkust van Spanje in de Costa Blanca ligt Arenales del Sol, een ideale zomerbestemming. Deze plaats heeft één van de mooiste stranden van Spanje en heeft voldoende recreatiemogelijkheden. Van maart tot oktober is het er aangenaam warm en dat is ook de reden dat vele Europeanen vakantiehuizen opzoeken in Arenales del Sol. In de buurt ligt de stad Alicante, een stad met vele bezienswaardigheden.

BEZIENSWAARDIGHEDEN IN ARENALES DEL SOL
Uitstapjes kunnen vanuit de vakantiewoning in Arenales del Sol makkelijk worden gedaan. Het dichtstbijzijnde plaatsje is El Altet, herkenbaar aan haar echte Spaanse karakter. In Santa Pola vindt men een tweewekelijkse markt die tevens de moeite waard is.

Vele mensen zullen natuurlijk ook komen voor de prachtige stranden met heldere blauwe zee die als één van de besten van Spanje worden gezien. Het is goed vertoeven aan de kuststreek die zich uitstrekt van Alicante tot aan de haven van Santa Pola.

VRIJE TIJD IN ARENALES DEL SOL
In Arenales del Sol zijn de straten gevuld met pubs, barretjes, restaurants en winkels. Zelfs aan het strand kan men in de avonduurtjes terecht en zijn er verschillende tentjes waar genoten kan worden van cocktails en wijn. De prachtige omgeving biedt daarnaast de mogelijkheid tot het doen van prachtige wandeltochten langs de kust.

Kaart

Accommodaties in Arenales del Sol Alicante