E.g., 2023-9-26
E.g., 2023-9-26

Toon meer

Toon minder

Home > Accommodaties > Bestemming > Sunset Drive

Sunset Drive

Huur een appartement in Park Sunset Drive Benidorm via espanacasasvakantiehuizen.com. U wilt op vakantie of U overweegt te gaan overwinteren in Benidorm? Deze prachtige appartementen bieden een perfect alternatief voor hotels.

Dit prachtig gelegen Residentieel Park Sunset Drive in Benidorm bestaat uit 2 gebouwen met een totaal van 264 appartementen verdeeld in 252 appartementen op de etages 1 tot 22, en 12 duplex penthouses met solariums op de etages 22 tot 24. Op de begane grond vindt U een aantal commerciele ruimtes, een ruime parkeergelegenheid en een grote gemeenschappelijke tuin met zwembaden, whirlpools, speeltuin, een fitnessruimte en diverse sportfaciliteiten.

EXCLUSIEVE STRAND -APPARTEMENTEN TE HUUR IN BENIDORM
Residential Park Sunset Drive Benidorm is de perfecte locatie om in de stijl van het pure mediterrane leven te kunnen genieten. De appartementen zijn luxueus en modern ingericht, er is Satelliet-TV met Internationale kanalen en WIFI. Alle faciliteiten die U kunnen voorzien in uw dagelijkse behoeften, zoals winkels, winkelcentra, restaurants en de mooie stranden van Benidorm liggen binnen handbereik.

Dit alles, de ligging, de aanwezige faciliteiten, de prachtig aangelegde tuinen maken van Sunset Drive het meest unieke wooncomplex aan de Costa Blanca. De gemeenschappelijke tuin heeft een oppervlakte van 13.000m2 herbergt 3 zwembaden, waarvan 1 verwarmd, 3 jacuzzi's, een chill-out lounge met bargedeelte, een fitnessruimte met een Finse sauna, paddel, tennis, multisport, curling en petanque. De kinderen hebben een eigen zwembad met speeltoestellen, een speeltuin met glijbanen en schommels en er is een kleine bioscoop “Home Cinema Theater” Dit nieuwe project benadrukt de volgende functies:

PRACHTIG ZEEZICHT
Alle appartementen beschikken over een prachtig uitzicht op zee. Het complex ligt op een verhoging, c.a. 30 meter boven de zeespiegel wat zorgdraagt voor prachtige uitzichten op zee en zijn directe omgeving.

DICHTBIJ HET STRAND
Sunset Drive Benidorm ligt gelegen op c.a. 150 tot 200 meter afstand van Poniente Strand. U hoeft alleen de Avenida de La Vila Joiosa en Avenida Vicente Llorca Alós over te steken. Poniente Stand is de grootste van alle stranden in Benidorm, heeft een lengte van 3 km en 80 meter breed.

LOCATIE
Sunset Drive ligt gelegen in het hart van Benidorm, de hoofdstad van het Europese toerisme en in het midden van de 2 Km lange en zeer levendige boulevard van Poniente. Er zijn talloze winkels en diverse faciliteiten te vinden. Slechts op een paar minuten afstand met de auto vindt U “Centro Comercial La Marina".

VRIJE TIJD
Benidorm heeft een ruime keuze van vrijetijdsbesteding en uitgaansgelegenheden. Veel restaurants, discotheken, cafés, nachtclubs en thema- en attractiepark Terra Mítica, Terra Natura, Aqualandia en Mundomar liggen ook binnen bereikbare rij -afstand.