E.g., 2022-7-2
E.g., 2022-7-2

Toon meer

Toon minder

Home > Accommodaties > Bestemming > Oasis Hill

Oasis Hill

Park Oasis Hill Campoamor ligt op slechts 1 km van de zeer populaire wijk Cabo Roig, een favoriete vakantieplek waar vakantiegangers graag jaarlijks naar terugkeren. Residentie Park Oasis Hill in Lomas de Campoamor ligt gelegen in de Costa Blanca tussen de stad Torrevieja en Campoamor, gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg AP7 afrit Dehesa de Campoamor.

Binnen handbereik vindt U een keur aan faciliteiten die U kunnen voorzien in uw dagelijkse behoeften, zoals winkels, supermarkten en horeca. De weekmarkt kunt U op de donderdagmorgen bezoeken.

Er zijn hier diverse watersporten te vinden, zoals duiken, snorkelen, waterfietsen, jetskiën, waterskiën en windsurfen. Cabo Roig regio biedt één van de meest aangename klimaten in Europa met dagelijkse temperaturen zelden onder de 20 graden. Men kan dan ook gemakkelijk in de zee zwemmen tot ver in november.

Maak hier een ​​ontspannen wandeling langs de pittoreske klif tot aan Punta Prima en geniet van de spectaculaire uitzichten op de Middellandse Zee. Deze regio wordt inmiddels erkend als een van de meest kosmopolitische gebieden in Zuid-Spanje. In aanwezigheid van de vele Low Cost maatschappijen die Alicante en San Javier/ Murcia luchthavens met andere bestemmingen verbinden maakt dit gebied een zeer populaire en aangename plek om uw vakantie door te brengen.

Cabo Roig ligt op ca. 40 minuten van de luchthaven Alicante en op slechts ca. 25 minuten van de luchthaven Murcia/ San Javier. Vanuit de nabijgelegen AP7 snelweg en de N332 kustweg kunt gemakkelijk de belangrijkste bezienswaardigheden in de directe omgeving bezoeken.

Wilt U een vakantiehuis of een appartement huren in Park Oasis Hill?

Via onze website vakantiehuizenspanje.eu kunt U eenvoudigweg een selectie maken uit appartementen en half vrijstaande woningen met 2 of 3 slaapkamers, modern ingericht met alle benodigde voorzieningen voorhanden. Park Oasis Hill heeft prachtige groene zones van meer dan 1186 vierkante meter oppervlakte, 2 zwembaden en voldoende voorzieningen voor de kinderen.

Kortom, een fantastische locatie voor het hele gezin!