E.g., 2022-7-2
E.g., 2022-7-2

Toon meer

Toon minder

Home > Accommodaties > Bestemming > Flamenca Village

Flamenca Village

Huur een appartement in Flamenca Village via vakantiehuizenspanje.eu. U wilt op vakantie of U overweegt te gaan overwinteren in Playa Flamenca? Deze prachtige appartementen bieden een perfect alternatief voor hotels. Zij bieden u meer ruimte, privacy, comfort en dus meer waarde voor uw geld.

Playa Flamenca, in Orihuela, aan Zuid-Costa Blanca, ligt op 25 minuten van de luchthaven van Murcia en op 45 minuten van Alicante.

De belangrijkste aantrekkelijkheid van Playa Flamenca zijn uiteraard de stranden. U zal ongetwijfeld genieten van een ontspannen vakantie, de zon van de Middellandse Zee en de rust van deze gezellige badplaats.

Het middellands-zeeklimaat, één van de gezondste ter wereld, is hier subtropisch en droog. De zomers zijn hier warm en lang, en de winters zacht, waardoor het hele jaar door in de open lucht activiteiten kunnen beoefend worden.

Het is moeilijk een exact aantal inwoners te bepalen in Playa Flamenca, het aantal varieert, maar de meerderheid zijn buitenlanders, vooral Britten. In de zomer bezoeken vele toeristen de badplaats, de winters zijn er heel rustig.

Playa Flamenco is bekroond met de blauwe vlag voor het goede onderhoud en diensten op haar stranden. Deze stranden zijn schoon en hebben fijn goudkleurig zand. Er bestaan ook meer beschutte en rotsachtige zones langs uitstekend verzorgde promenades.

De urbanisatie is er rustig en er is een groot aanbod aan accommodatie. U vindt er villa’s met zicht op zee, kleinere chalets en wooncomplexen met gemeenschappelijk zwembad om te genieten van het mooie weer. De sfeer is er erg gezellig, ideaal dus voor een ontspannen vakantie.

In de regio zijn er 3 bekende golfbanen, die door hun pracht en design ieder jaarduizenden golfers uit heel Europa aantrekken. Playa Flamenca is een ideale plaats om te ontspannen en de stress van het drukke leven in de stad even achter u te laten.